I’m on the internet and everything is working fine And still no internet access If you need PPPoE to connect in a terminal type: Are you sure eth0 is connected to the DSL modem? Which is expected as this setup does the same thing in Windows XP until I install the drivers and then it automatically connects to the internet. It looks like you aren’t getting an ip address as the driver for your network card is already installed.

Uploader: Nikokinos
Date Added: 5 September 2006
File Size: 54.74 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 21872
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

If you can’t connect. Do you have any green lights link on the MT card?

Cariboo, When I pppoeconf the scan will timeout and it gives proo a message: No working leases in persistent database – intel pro 1000 mt desktop. And when it was working fine in Ubuntu and I tried to switch to Windows it wouldn’t connect to the internet in Windows. I noticed that if it was working fine in Windows it wouldn’t connect to the internet in Ubuntu.

Have you replaced the cable? I spent the last day or so reading these forums for a similiar problem trying to get on the internet without the drivers and tried this method: Are you vesktop eth0 is connected to the DSL modem?

I found the problem and got on the intel pro 1000 mt desktop.

Which is expected as this setup does the same thing intel pro 1000 mt desktop Windows XP until I install the drivers and then it automatically connects to the internet. Please check your network and modem cables. In a terminal type: Just for fun I drsktop that to see if it would work and it had the same problem.

Not a problem installing the Intel drivers other than it taints your install but support for the MT series is in the kernel. At this point I’ve intel pro 1000 mt desktop to try and update the drivers for my network card which I downloaded from: It looks like you aren’t getting an ip address as the driver for your network card is already installed.

Downloads for IntelĀ® PRO/1000 MT Desktop Adapter

Pan0 is not your network aadapter eth0 just like in Windows is your network adapter. If anyone can help me get my drivers updated I would much appreciate it OR if you have pto other suggestions for getting Ubuntu connected to the internet.

Access concentrator of your provider did not respond. Another reason for the scan failure may also be another running pppoe process which controls the modem.

I’m on the internet and everything is working fine Also I’ve seen in other posts people ask for sudo dhclient eth0 Which says: Next I downloaded the linux drivers in windows burned them on a CD and then booted up Ubuntu and unpacked it and did gksu make install and then it went to work installing to somewhere but it didnt update my driver version when I double checked lshw intel pro 1000 mt desktop network again.

Couple of things to check – 1. And still no internet access Is there a link light on the DSL modem? If intel pro 1000 mt desktop later are pri sure the cable modem is connected to your provider? Intel Corporation physical id: I just did a fresh install of Ubuntu but I can’t connect to the internet.

[ubuntu] Installing drivers for Intel PRO/ MT Desktop Adaptor [Archive] – Ubuntu Forums

But the good thing is. If you need PPPoE to connect in a terminal type: I reread your post ignore the part about dhclient Jim. Ethernet interface physical id: